Winkelen

Check beschikbaarheid

Winkelen

Winkelen in Zeeland moet u zeker eens doen. Zeven dagen per week kunt u hier uitgebreid genieten van het brede aanbod aan winkels en natuurlijk de gezellige terrasjes. Zeeland staat bekend om zijn gevarieerde aanbod aan winkels en markten met vele prestigieuze merken. Zowel in Vlissingen zelf als in de kern Oost-Souburg zorgt een gevarieerd winkelaanbod dat u de stad niet uit hoeft om uw aankopen te doen.

Vlissingen heeft een gevarieerd winkelaanbod in het centrum en heeft diverse winkelcentra in de woonwijken. De koopavond is op vrijdag en elke laatste zondag van de maand is het koopzondag van 13.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag is het weekmarkt in het Vlissingse centrum, op zaterdag staat er een extra versmarkt. Het hele jaar door zijn er ook speciale markten zoals de De Ruyterjaarmarkt, de midzomernachtmarkt op de boulevards en de Karolingenmarkt in Oost-Souburg. In Oost-Souburg vindt u winkels van zowel landelijke ketens als van zelfstandige ondernemers. Hier is de koopavond op donderdag.

Op 1e Paas- en 1e Pinksterdag vindt op de Boulevard van Vlissingen een grote markt plaats. De kramen kennen een grote diversiteit aan producten, zoals sieraden, parfum, wenskaarten, kleding, boeken, strandlakens, poffertjes en nog véél meer. Ook zijn er diverse standwerkers aanwezig die op een ludieke manier hun koopwaar aanprijzen.

Ook een bezoek aan het historische vestingstadje Veere is zeker de moeite waard.

De rijke geschiedenis van Veere, één van de zeventien beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland, blijkt uit de vele monumenten die het kleine stadje heeft:

Vanuit uw vakantiebestemming heeft u keuze genoeg! De mooiste en leukste plaatsen liggen op maximaal een uurtje rijden: Oost-Souburg, Middelburg, Domburg, Goes, Zierikzee, Bergen op Zoom, Sluis en Terneuzen.

Blijf op de hoogte
via onze nieuwsbrief