Corona Update

Update 20/12/21

Er zijn geen versoepelde "corona" voorwaarden van toepassing op boekingen voor onze vakantiehuizen. De Algemene boekingsvoorwaarden zijn van toepassing.

 

Update 25/05/21

LET OP: deze versoepelde voorwaarden zijn NIET langer van toepassing vanaf 25/05/21.
Indien u geboekt heeft in de periode vanaf 01/11/20 t/m 24/05/21 heeft u geboekt onder de onderstaande voorwaarden in combinatie met onze Algemene Boekingsvoorwaarden. Voor alle boekingen die daarna gemaakt zijn, gelden onze Algemene Boekingsvoorwaarden. U kunt hieronder de coulance regeling nalezen en zo kijken of u in aanmerking komt voor omboeking of annuleren zonder kosten.

 

 

Vakantie houden in Zeeland, dat kan ook in 2021 weer veilig en zonder zorgen

U bent van harte welkom en kunt hier veilig recreëren en overnachten in één van onze, veelal vrijstaande, vakantiehuizen.
Daarnaast kunt bij ons contactloos inchecken, heerlijk thuis uw eigen maaltijd verzorgen of juist eten bestellen bij één van de vele restaurants. Onze huizen worden door professionele schoonmakers voor u klaar gezet en er is ter plaatse altijd een contactpersoon bereikbaar voor
vragen tijdens uw verblijf.

Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio Zeeland. Wij verwachten van u dat u zich hier ook aan houdt. Alle informatie vindt u hier; www.zeelandveilig.nl en www.rivm.nl


Vandaag al zonder zorgen boeken voor een verblijf in 2021

Wij begrijpen dat door het afgelopen turbulente jaar de behoefte groot is om vooruit te kijken en plannen te maken om er in het nieuwe jaar weer eens lekker samen op uit te gaan. Het kan dat de onzekere situatie u mogelijk weerhoudt om uw vakantie te boeken.
m u gerust te stellen, hebben wij onze voorwaarden versoepeld.


Wij bieden iedereen die boekt voor een periode in 2021 de mogelijkheid om de boeking zonder kosten te verplaatsen naar een ander tijdstip in 2021 of zonder kosten te annuleren indien één van onderstaande voorwaarden aan de orde is;
➢ Indien er een code oranje of rood is afgegeven voor Zeeland, in combinatie met een negatief reisadvies, door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken of het Ministerie van Buitenlandse zaken van het land van herkomst.
➢ Bij quarantaine plicht bij aan- en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies
➢ Reisadviezen kunnen tot kort voor een aankomst wijzigen. De beoordeling om te kunnen annuleren of omboeken onder de versoepelde voorwaarden vindt om die reden pas vanaf 2 dagen voor de dag van aankomst plaats op basis van het advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.
➢ Alleen geldig voor boekingen die gemaakt zijn via www.viamari.nl
➢ Alleen geldig voor boekingen die gemaakt zijn in de periode vanaf 01/11/20, tot nader order, met een reisdatum t/m 31 december 2021.

Extra voorwaarden ten aanzien van omboekingen
➢ Verplaatsen van de boeking kan alleen naar een periode in 2021
➢ Omboeken kan alleen naar dezelfde accommodatie (of op hetzelfde park)
➢ Als de huurprijs voor de nieuw gekozen periode hoger is, dan betaalt u de meerprijs
➢ Er wordt geen geld teruggegeven bij een lagere huurprijs
➢ Een omboeking is een eenmalige coulance en de huidige boeking kan niet nogmaals gewijzigd worden.
➢ Van onze kant rekenen wij geen wijzigingskosten

Extra voorwaarden ten aanzien van annuleringen
➢ U krijgt bij annulering uw geld binnen 3 weken retour (geen voucher)
➢ Een annulering van een verplaatste boeking kan alleen plaatsvinden op basis van de op dát moment geldende algemene boekingsvoorwaarden, in combinatie met de op dát moment eventueel van toepassing zijnde versoepelde voorwaarden.
➢ Als wij uw vakantiehuis volgens afspraak kunnen leveren, maar u besluit zelf al te willen annuleren buiten onze versoepelde voorwaarden om, zijn onze algemene boekingsvoorwaarden inclusief de annuleringsvoorwaarden van toepassing.
➢ Onze betalingsvoorwaarden zijn te allen tijde ongewijzigd van toepassing.

Wij hopen u in 2021 in Zeeland te mogen ontvangen. U bent van harte welkom!


Indien u vragen heeft, neemt u gerust contact met ons op, bij voorkeur via info@viamari.nl.
Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00u- 12:00u