Algemene informatie over uw verblijf bij Viamari vakantiehuizen

Check beschikbaarheid

Algemene informatie

Vakantie bij Viamari vakantiehuizen
 

Graag informeren wij u voorafgaand aan uw vakantie over belangrijke zaken. Indien uw vragen nog niet beantwoordt zijn, neem dan contact op met ons. Wij helpen u dan graag verder. 

Aankomst- en vertrekdagen 

De aankomst- en vertrekdagen verschillen per vakantiehuis. De reguliere wisseldagen zijn op maandag en op vrijdag. In het hoogseizoen hanteren wij enkel verhuur per week. Voor sommige vakantiehuizen is aankomst en vertrek op zaterdag. Buiten het hoogseizoen zijn de meeste vakantiehuizen voor een weekend, midweek of week te huur. 

Check-in 

In de meeste gevallen kunt u inchecken op uw vakantieadres (tenzij anders afgesproken) tussen 16.00 en 18.00 uur. De aankomstijden varieren per accomodatie. Deze informatie ontvangt u voor aankomst.    

Late check-in 

Komt u later aan dan bovengenoemde tijden? Wellicht is een latere aankomst mogelijk, maar neemt u altijd eerst contact met onze medewerkers op. 

Check-out 

Op uw vertrekdag dient u voor 10.00 uur het vakantieverblijf te verlaten. De sleutelinname wordt met de eigenaar of sleutelhouder besproken bij aankomst. 

Linnengoed

Bedlinnen kunt u zelf meebrengen of bij ons huren. Bij sommige vakantiehuizen wordt het bedlinnen gratis geleverd, bij sommige vakantiehuizen is het huren van bedlinnen verplicht en bij andere vakantiehuizen kunt u het bedlinnen huren of zelf meebrengen. Dekbedden en kussens zijn altijd aanwezig. Een bedlinnenpakket bestaat uit een dekbedovertrek, hoeslaken en kussensloop. Een handdoekenpakket of keukendoekenpakket is te huur of kunt u zelf meebrengen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huisdieren 

In de vakantiehuizen waarin huisdieren zijn toegestaan is maximaal 1 hond toegestaan. Meerdere huisdieren zijn alleen toegestaan na schriftelijke overeenstemming met onze medewerkers. Meerdere huisdieren is altijd op aanvraag en met toestemming van de huiseigenaar. De kosten van een huisdier verschillen per vakantiehuis.   

Roken 

Roken is in geen één van onze vakantiehuizen binnenshuis toegestaan. Bij constatering van overtreding van deze regel behoudt Viamari zich het recht de overeenkomst per direct te ontbinden en de borgsom in te houden.

Blijf op de hoogte
via onze nieuwsbrief