Beleef een actieve vakantie in Zeeland!

Check beschikbaarheid

Actieve vakantiegangers

Je hoeft niet mega-sportief te zijn om toch een actieve vakantie in Zeeland te genieten. Hoe dan? Met de fiets! Door zijn vlakke, uitgestrekte landschap is Zeeland uitermate geschikt om per fiets te ontdekken. In de toeristische plaatsen kunt u een fiets huren.

Wie wel van een uitdaging houdt, kan met zijn surfplank de zee in. Het strand van Domburg is een echte surfspot. Wil je leren surfen? Dan kun je bij een van de surfscholen terecht! Windsurfen, kitesurfen, golfsurfen: alles kan! 

Liefhebbers van zeilen kunnen hun hart ophalen in Zeeland. De Zeeuwse wateren, waaronder het bekende Veerse Meer en het Grevelingenmeer zijn super plekken om te zeilen. Geniet van de relaxte sfeer!

Houdt u van golfen? Ook dat kan in Zeeland! In de duinen bij Domburg, langs de rand van de stad in Middelburg, in Burgh Haamstede, Goes, Bruinisse en Oostburg.

Op de website van Dagattracties Zeeland vindt u de leukste, gezelligste, en meest bijzondere attracties van Zeeland en omstreken. Van dagje uit met de kinderen, van sportieve activiteit tot heerlijk ontspannen. 

Actief

Blijf op de hoogte
via onze nieuwsbrief