Uw huis verhuren?

Check beschikbaarheid

Uw huis verhuren

Viamari.nl is een professionele verhuurorganisatie, gespecialiseerd in de verhuur van luxe vakantiehuizen in Zeeland. Onze huurders komen voornamelijk uit Duitsland en Nederland. Wij werken op basis van vertrouwen en persoonlijk contact met onze huurders en eigenaren. Kwaliteit, professionaliteit en betrokkenheid zijn voor ons belangrijke waarden.

De vakantiehuizen die viamari.nl aanbiedt voldoen alle aan een hoge kwaliteit en zijn met aandacht, zorg evenals comfortabel en gezellig ingericht.

Wij bieden u een goed verhuurresultaat. Daarnaast willen wij een eigenaar graag een zorgeloos beheer bieden door middel van gastvrije ontvangst van huurders, administratieve service, persoonlijke aandacht, open communicatie en kennis van zaken. Lees meer over onze dienstverlening.

Onze huurders zijn de gasten in uw huis. Wij vinden persoonlijk en vriendelijk contact met de huurders erg belangrijk. Naast een uitgebreide service bieden wij -op aanvraag- diverse extra’s. Viamari.nl is altijd goed bereikbaar. 

Bent u in het bezit van een vakantiehuis en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Viamari.nl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de service die wij u kunnen bieden.

Blijf op de hoogte
via onze nieuwsbrief