Vakantiehuis Haamstede

Check beschikbaarheid

Een heerlijk vakantiehuis in Zeeland

Houdt u van de kust, natuur en stedentrips, maar wilt u niet te ver reizen? Dan is een vakantiehuis in Haamstede in Zeeland ideaal voor u! En het leuke aan Zeeland is dat er ongekend veel mogelijkheden zijn voor een supervakantie. Tussen de vele vakantiehuizen die wij u te bieden hebben, vindt u zowel luxe vakantievilla’s als knusse bungalows. Bekijk eens ons aanbod aan vakantiehuizen.

Vakantie in Haamstede

Haamstede is samen met Renesse de meest toeristische kern van Schouwen-Duiveland. Het heeft alle elementen voor een gezellig uitje. Een historische kern met slot Haamstede uit de 13e eeuw en strand en bos binnen handbereik. De prachtige zandstranden zijn ook hier nog bewaard gebleven en zorgen voor volop vermaak. Het golvende zandheuvel landschap worden bijna overal verklaard tot natuurgebied. Ieder jaar wordt in deze speelse uithoek van water en land de meeste zonuren van Nederland gemeten. Een vakantiehuis in Haamstede is dus een echte aanrader!

Een actieve vakantie

Je hoeft niet mega-sportief te zijn om toch een actieve vakantie in Zeeland te genieten. Hoe dan? Met de fiets! Door zijn vlakke, uitgestrekte landschap is Zeeland uitermate geschikt om per fiets te ontdekken. Maar ook windsurfen, kitesurfen, golfsurfen, zeilen en golfen zijn een van de dingen die je kunt doen voor een actieve vakantie in Haamstede. Voor ieder wat wils dus!

Interesse in een vakantiehuis in Haamstede?

Momenteel kunt u via ViaMari een keuze maken uit vier vakantiehuizen in Haamstede. Allen zeer ruim en gelegen op een prachtige plek.

Meer informatie Vakantiehuis in Haamstede huren!

Blijf op de hoogte
via onze nieuwsbrief