Vakantiehuis Middelburg

Check beschikbaarheid

Vakantiehuis in Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en een populaire dagbestemming tijdens een vakantie in deze prachtige provincie. In de zomermaanden is de stad gevuld met toeristen die de vele hoogtepunten van de stad met eigen ogen willen aanschouwen. Daarnaast is Middelburg een populaire winkelstad met leuke unieke winkeltjes maar er zijn natuurlijk ook de bekende winkelketens te vinden. Middelburg is van oudsher een rijke stad die met name in de zestiende en zeventiende eeuw erg floreerde. De erfenis hiervan is nog steeds goed merkbaar in de stad. Zo kom je overal prachtige oude panden tegen die nog steeds de sfeer van de gouden eeuw uitstralen. Een vakantiehuis in Middelburg is dus een echte aanrader!

Huur een vakantiehuis in Middelburg

De keuze voor een vakantiehuis is zeer persoonlijk, dus heeft ViaMari een heel divers aanbod. De keuze voor uw accommodatie is afhankelijk van uw eigen voorkeuren, maar alle vakantiehuizen kunnen prima dienen als uitvalsbasis voor uw vakantie in Middelburg. Wellicht wilt u genieten van de natuur om uw heen in een natuurlijk vakantiehuisje, voorzien van de basis benodigdheden als een keuken en wc. Misschien bent u wel op zoek naar iets totaal anders, namelijk een luxe villa met vaatwasser. Wat u ook kiest, voor een vakantiehuis in Middelburg heeft u bij ons ruime keuze uit:

  • Natuurlijk gelegen vakantiehuisjes
  • Luxe vakantievilla’s
  • Grote vakantiehuizen voor groepen

Neem een kijkje bij onze vakantiehuizen in Middelburg en raak betoverd door de prachtige locatie en vakantiehuizen.

 

Bezienswaardigheden van Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en een populaire dagbestemming tijdens een vakantie in deze prachtige provincie. In de zomermaanden is de stad gevuld met toeristen die de vele hoogtepunten van de stad met eigen ogen willen aanschouwen. Daarnaast is Middelburg een populaire winkelstad met leuke unieke winkeltjes maar er zijn natuurlijk ook de bekende winkelketens te vinden. Middelburg is van oudsher een rijke stad die met name in de zestiende en zeventiende eeuw erg floreerde. De erfenis hiervan is nog steeds goed merkbaar in de stad. Zo kom je overal prachtige oude panden tegen die nog steeds de sfeer van de gouden eeuw uitstralen. Enkele tips voor uw bezoek:

  • Stadhuis van Middelburg
  • Abdij van Middelburg
  • Lange Jan
  • Mini Mundi
  • Zeeuws Museum

 

 

Direct reserveren

Om uw vakantie bij ViaMari in één van onze vakantiehuisjes zo zorgeloos mogelijk te maken, bieden wij u regelmatig scherpe aanbiedingen waardoor het verblijf in uw vakantiehuis in Middelburg nog leuker wordt! Twijfel dus niet langer en boek een heerlijke vakantie in Zeelandbij ViaMari!

Direct reserveren

 

vakantiehuis middelburg

vakantiehuiis middelburg 

vakantiehuis middelburg

 

Middelburg

Blijf op de hoogte
via onze nieuwsbrief