Vakantiehuis Vlissingen

Check beschikbaarheid

Vakantiehuis in Vlissingen

Breng uw vakantie door in een vakantiehuis bij ViaMari en geniet van alle voordelen die we te bieden hebben. Zowel gezinnen met kinderen, groepen vrienden en oudere koppels kunnen hier terecht.

Relaxen in een van de luxe appartementen of genieten van zee en strand, het is hier heelijk bijkomen. Een vakantiehuis in Vlissingen is daarom altijd een goede keuze. Ideaal voor een ontspannende vakantie. Gelegen op de boulevard van Vlissingen, met het strand voor de deur en riant uitzicht op zee! Over de levendige boulevard loopt u zo naar het gezellige centrum van Vlissingen met restaurants, cafés en winkels. Wie houdt daar niet van?

  • Zee en strand
  • Prachtig uitzicht
  • Luxe appartementen
  • Veelzijdige omgeving


Bent u op zoek naar een luxe vakantiehuis in Vlissingen? Bekijk dan eens snel ons aanbod. We weten het zeker, u bent direct verliefd op deze mooie appartementen!

Bekijk vakantiehuis in Vlissingen

We hebben er enkele vakantiehuizen in Vlissingen voor u uitgelicht.

Vakantiehuis Vlissingen

Omgeving van uw vakantiehuis in Vlissingen

Aan de oevers van de Westerschelde ligt Vlissingen, een stad met een maritiem heden en verleden. Breng een bezoek aan Vlissingen om lekker uit te waaien aan de langste zeeboulevard van Nederland, waar je de voorbijvarende schepen bijna kunt aanraken! Op de boulevard is genoeg te beleven. Maar ook bieden terassen en restaurants de nodige ontspanning.

Om Vlissingen en de maritieme geschiedenis van Zeeland beter te leren kennen is een bezoek aan het MuZEEum een aanrader. Het MuZEEum is onder andere gevestigd in het Lampsinshuis. Nu kun je er nog steeds genieten van een prachtig uitzicht op zee. Een mooi uitzicht op zee heb je ook vanuit het kraaiennest, onderdeel van het Arsenaal. Dit maritieme attractiecentrum staat volledig in het teken van piraten en zeedieren. Ideaal voor een dagje uit met het gezin.

Twijfel dus niet langer en boek een heerlijk vakantiehuis in Vlissingen bij ViaMari!

Vakantiehuis in Vlissingen huren

Blijf op de hoogte
via onze nieuwsbrief