Vakantiehuis in Westkapelle op rustige plek

Check beschikbaarheid

Luxe Vakantiehuis in Westkapelle

Westkapelle ligt op de meest westelijke punt van Walcheren en is herkenbaar aan zijn markante vuurtoren. De kustplaats staat bol van de cultuur, maar ook andere interesses zijn volop aanwezig. Een culinair hoogtepunt beleeft u langs de boulevard met eerlijke streekproducten, daarnaast nodigen het strand en de omgeving uit voor een wandel- of fietstocht. Terwijl u Westkapelle verkent ziet u vanzelf de historie. Onze vakantiehuizen in Westkapelle zijn voor vrijwel alle activiteiten het perfecte startpunt. In nog geen 10 minuten bent u bij het Noordzeestrand.

Vakantie vieren in een vakantiehuis in Westkapelle

Vakantiehuis WestkapelleIs Westkapelle de plek waar u de vakantie wilt doorbrengen? Bij Viamari staan diverse luxe vakantiehuizen in Westkapelle in het aanbod. Allen op een plaats waar u helemaal tot rust kunt komen en dichtbij het Noordzeestrand.

Vakantiehuis de Ark is een sfeervol ingericht vakantiehuis met binnen en buiten zeer veel ruimte en uitermate geschikt voor families. De vakantiewoning kan bewoond worden door 8 personen (inclusief baby's). Er zijn 4 slaapkamers aanwezig en 2 badkamers. Het vakantiehuis ligt heel rustig en landelijk en is een aanrader als u van den natuur en privacy houdt.

Vakantiehuis de Koeiestal is een nieuw vakantiehuis wat in de winter van 2014-2015 is gebouwd. De woning is voorzien van alle moderne luxe en elke slaapkamer beschikt zelfs over een eigen badkamer. Het huis is te bewonen met maximaal 6 personen (inclusief baby's).

Vakantiehuis 't Kippekot is een spiksplinternieuw vakantieappartement, gebouwd (in 2016) met de mooiste materialen. Het appartement is voorzien van een moderne keuken en twee badkamers. De ideale plek voor een gezin of echtpaar om even tot rust te komen. Het vakantiehuis is geschikt voor 4 personen (inclusief baby's).

Vakantiehuis 't Duvekot is pas een paar jaar oud en ingericht met de nodige luxe. O.a. de moderne keuken en comfortabele badkamer leveren een positieve bijdrage. Verder zijn er 2 slaapkamers en 1 badkamer aanwezig in dit 4-persoons vakantiehuis.

Heeft u een vakantiehuis in Westkapelle gekozen?

Kijk dan snel of de datum nog beschikbaar is! U kunt zelf online het vakantiehuis in Westkapelle huren, maar u kunt ook contact met ons opnemen. Mocht u nog vragen hebben en/of aanvullende informatie willen, dan staan wij u graag te woord.

Boek uw vakantiehuis in Westkapelle!

Blijf op de hoogte
via onze nieuwsbrief