Viamari

Informatie gasten

Informatie en huisregels Viamari

Aankomst en vertrektijden
Indien u uw vakantiehuis voor één week boekt staat het huis van vrijdag tot vrijdag óf van zaterdag tot zaterdag van 16:00u tot 09.30-10:00u tot uw beschikking. Indien u uw vakantiehuis voor een weekend boekt staat het huis van vrijdag 16:00u tot maandag 09.30-10:00u tot uw beschikking.
Indien u uw vakantiehuis voor een midweek boekt staat het huis van maandag 16:00u tot vrijdag 09.30-10:00u tot uw beschikking. Alle afwijkende aankomstdagen en tijden zijn in overleg met Viamari.

Beddengoed
Voor elk huis op onze website staat in uw boekingsbevestiging of er beddengoed aanwezig is of niet. Bij sommige huizen wordt gratis beddengoed geleverd, bij andere kunt u het beddengoed huren. Dekens of dekbedden en kussens zijn altijd aanwezig. Met beddengoed worden lakens, dekbedovertrekken, hoeslakens en kussenslopen bedoeld.

Handlinnen en keukenlinnen
Voor elk huis op onze website staat in uw boekingsbevestiging of er handlinnen en/of keukenlinnen aanwezig is of niet. Bij sommige huizen wordt gratis handlinnen en/of keukenlinnen geleverd, bij andere kunt u het handlinnen en/of keukenlinnen huren. Met handlinnen worden handdoeken bedoeld. Met keukenlinnen worden theedoeken bedoeld.

Prijzen
De huurprijzen worden bij de beschrijving van elk huis aangegeven. We behouden ons het recht voor de prijzen aan te passen in het geval van belastingwijzigingen.

Borg
U dient de borg bij aankomst contant aan de sleutelhouder af te dragen of voor uw aankomst over te maken (afhankelijk van de afspraak met de eigenaar/sleutelhouder van het huis). Als het huis na de verhuurperiode zonder schade is opgeleverd en de huurder alle verplichtingen is nagekomen, dan wordt de borg na afloop van de huurperiode op uw bankrekening overgemaakt.

Extra ter plaatse te betalen kosten
Energiekosten, toeristenbelasting en eventueel andere bijkomende kosten worden apart vermeld op de website, op uw factuur en op uw voucher. Deze worden op factuur met Viamari doorbelast óf aan het eind van de huurperiode met de borg verrekend óf dienen voor aankomst te worden overgemaakt op de rekening van de eigenaar/sleutelhouder.

Eindschoonmaak
In de regel zijn de kosten voor de eindschoonmaak niet inclusief. U dient het huis netjes en opgeruimd achter te laten én volgens de vertrekregels die in elk huis in de informatiemap zitten. De sleutelhouder kan u extra schoonmaakkosten in rekening brengen indien het huis niet volgens de vertrekregels is achtergelaten.

Huisinformatiemap
In elk vakantiehuis ligt een informatiemap met hierin o.a. enkele huisregels/informatie, belangrijke telefoonnummers en de vertrekinformatie. 
Leest u bij aankomst deze map goed door.

Huisdieren
Voor elk huis dat op onze website staat wordt aangegeven of er honden in het vakantiehuis zijn toegestaan of niet. Als er een hond is toegestaan betreft dat in de regel niet meer dan één hond. Meerdere honden en alle andere huisdieren zijn pas toegestaan na aanvraag bij Viamari en met toestemming van een huiseigenaar (eventueel tegen kosten).

Roken
Voor al onze accommodaties geldt dat roken binnenshuis niet is toegestaan. Bij constatering van overtreding van deze regel behoudt Viamari zich het recht de overeenkomst per direct te ontbinden en de borg in te houden.

Reisdocumenten
U bent zelf verantwoordelijk voor het beschikken over de geldige reisdocumenten. Viamari aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen die voortvloeien uit het niet in het bezit zijn van de juiste reisdocumenten. Bij het inchecken is men verplicht zich te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.

Zwembaden
Het kan voorkomen dat een zwembad in een voor- en naseizoen niet gebruikt kan worden. Vaak zorgt een eigenaar voor de schoonmaak van het zwembad, maar soms kan u gevraagd worden dat zelf te doen. Incidenteel kan het gebeuren dat het zwembad net tijdens uw verblijf gerepareerd wordt of het water gereinigd. Voor dit soort ongemak kunnen wij helaas niet verantwoordelijk worden gehouden.

Kamperen
Kamperen op het terrein van de verhuurder is zonder zijn toestemming nooit toegestaan. Bij het overtreden van deze regel kan de verhuurder eisen dat u het huis verlaat, waarbij u geen recht heeft op teruggave van de huursom.